Maurice Den Boer

Bronzen beeld van een gevelsteen

Bronzen beeld van een gevelsteen | Op naar de toekomst!

Voor de opening van het nieuwe bedrijfspand van Van Hoften BV in Hardinxveld-Giessendam heb ik een mooi bronzen beeld van een gevelsteen ontworpen. In opdracht van HoeZoFD heb ik een bronzen beeld gemaakt van de gevelsteen van het oude pand.
De titel van het bronzen beeld is ‘Op naar de toekomst’ wat een nieuwe fase en een nieuwe start aangeeft. In nauw overleg met Esther en Louise van Hoften zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Voorwaarde was dat de onderdelen van de bedrijfstak erin terug zouden komen en vooral dat de gevelsteen goed naar voren kwam. Het bedrijfslogo is ook in het beeld verwerkt. Het beeld is gegoten in een kwalitatief hoogwaardig brons en is voorzien van een groene patina met deels gepolijste onderdelen die herkenbaar zijn voor de branche. Nadat het beeld gepatineerd is, is op een natuurstenen sokkel gemonteerd.

De openingshandeling werd verricht door de burgemeester Dirk Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam. Het bronzen beeld werd later op de avond onthuld en aangeboden aan het echtpaar. Er werd tevens een mooi keramisch object van Gerda van der Heijden onthuld.

Voor informatie over een bronzen beeld in opdracht voor uw bedrijf of evenement kunt u uiteraard contact opnemen via de contactpagina van deze website.

Van Hoften BV

Van Hoften Installatietechniek B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Wekelijks zijn er circa 100 medewerkers actief. Met bijna 40 jaar ervaring in de branche en een ruime ervaring in projectmatige aanpak zijn wij onderscheidend in deze markt.

Het accent van de werkzaamheden ligt op de seriematige woningbouw voor zowel laagbouw als hoogbouw. Deze projecten kunnen variëren van een paar – tot enkele honderden woningen. In totaal worden er zo’n 2500 woningen per jaar voorzien van installaties. Veel waarde hechten wij aan klantgerichtheid en klanttevredenheid.
Het werkgebied strekt zich uit over de lijn Amsterdam – Almere – Deventer tot het zuiden van Nederland, met uitzondering van Zuid-Limburg.

 

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.