Maurice Den Boer

Kunst- en antiekbeurs te Hasselt

Kunstbeurs Hasselt

Een aantal van mijn bronzen beelden zal te zien zijn bij galerie Oudenhove tijdens de Kunst- en antiekbeurs te Hasselt in België.

35ste Kunst- en antiekbeurs te Hasselt
Van donderdag 22 tot maandag 26 februari 2018

Kunstgalerie en Beeldentuin Oudenhove beschikt over 2,5 hectare aangelegde tuin, grasland en bos. In deze beeldentuin vindt u een verscheidenheid aan internationale beeldhouwwerken van verschillende duurzame materialen en afmetingen.  Zowel figuratief als abstract werk heeft zijn plek bij Oudenhove. Met aandacht voor de beeldhouwwerken in hun omgeving, kunt in alle rust genieten van de kunst en de natuur.

Kunstgalerie en Beeldentuin Oudenhove bezoekt jaarlijks de Art Breda, Kunst&Antiek Weekend Naarden, R’DAM ARTFAIR, Art Laren, Exclusive Art Fair Deventer met een selectie van de beeldhouwwerken en schilderijen.

De Kunst & Antiekbeurs van Hasselt is een van de eerste grote “rendez-vous” 2018 voor antiekliefhebbers en verzamelaars van oude en hedendaagse kunst. Het talrijk publiek, uit de vier hoeken van de Euregio Maas-Rijn, vindt elk jaar vlot zijn weg naar deze beurs met zijn 65 exposanten uit 5 verschillende landen.

Kwaliteit en authenticiteit zijn de essentiële elementen van deze beurs, welke sinds jaren een


stevige reputatie heeft opgebouwd, dank zij het professionalisme van de standhouders.
De aanwezige expert van de beurs begeleid vrijblijvend, de bezoekers bij hun aankopen. Zijn advies is vaak doorslaggevend bij de aankoop en is een vaste meerwaarde van deze beurs.  De standhouders, welke hun reputatie opbouwden in hun respectievelijke specialiteit, tonen een waaier van tijdsgebonden stijlen uit het verleden en de hedendaagse kunst.

Het merendeel van specialiteiten zijn te vinden in: design, gebruiksvoorwerpen, decoratieve stukken, juwelen, zilver, antieke boeken, bronzen, oude en hedendaagse schilderijen en beelden, gravures, glaswerk, keramiek, Aziatische kunst…

Zowel de gepassioneerde liefhebber, als de toevallige snuffelaar, vinden hun gading in het rijke aanbod van antieke en hedendaagse kunstvoorwerpen, welke elk op zich een verhaal meedragen, van eeuwen terug tot de dag van vandaag.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.