Trwouring 18 Karaat

Trouwringen | 18 karaat

In opdracht van een bevriend stel, heb ik de trouwringen voor het huwelijk mogen ontwerpen. Na een lange periode van samenzijn wilden zij gaan trouwen en bij een huwelijk horen natuurlijk mooie en unieke trouwringen!

Na een aantal gesprekken op mijn atelier en wat voorbeelden van enkele van mijn andere ringen zijn we tot een ontwerp gekomen. Hierna heb ik een aantal schetsmodellen in speciale was gemaakt. Uit de verschillende ontwerpen hebben zij uiteindelijk een keuze gemaakt. Deze zijn vervolgens uitgewerkt tot een definitief model in was.

De ringen zijn gegoten volgens de cire perdue methode, net als mijn beelden, echter zijn deze handmade trouwringen uitgevoerd in 18 karaat goud.

Het zijn stoere en organisch vormgegeven ringen. De binnenzijden van de trouwringen zijn gepolijst en voorzien van een lasergravure en de buitenzijden zijn met glasparel gestraald en maar net even gepolijst waardoor ze een mooi contrast vormen en matte finish krijgen. Een leuke opdracht met een mooi resultaat!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.