Maurice Den Boer

Kunst & Atelierroute Albrandswaard

Komend weekend zal ik met mijn bronzen beelden exposeren tijdens de Open atelierdagen Albrandswaard. Op uitnodiging van de Kunstkring Albrandswaard en Gerda van der Heyden zal ik mijn werk laten zien aan de Willem Alexanderlaan 18 in Poortugaal.

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop weer veel oude vrienden, klanten en relaties te ontmoeten!

Ik zal mijn bronzen ijsvogels en uiteraard enkele Aviatoren laten zien. Er is veel meer moois te zien tijdens deze speciale editie van de route. Op de locatie Willem Alexanderlaan 18 zal er werk te zien zijn van Gerda van der Heijden, Bob Kemper, Cock Pille, Lies Arsieni en Maurice Den Boer.

Dit jaar staat deze geheel in het teken van een goede vriend Bob Kemper, de bekende Rotterdamse kunstenaar die al zijn hele leven woont en werkt in Poortugaal.

Als je dit bericht wilt delen?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.