Maurice Den Boer

Beelden in Gees 2022

Beelden in Gees

Dit jaar staan er weer een aantal van mijn bronzen beelden van mijn hand in de galerie van Beelden in Gees, de beeldentuin in Drenthe. Er zijn een aantal van mijn vogelbeelden te zien zoals de bronzen ijsvogels, bronzen uiltjes en beeldjes van roodborstjes en winterkoninkjes. Daarnaast heb ik een selectie van de collectie Pannetjesmannetjes tentoongesteld binnen in de galerie van de beeldentuin in Gees. De laatste keer dat we in Gees exposeerde hebben ‘live’ de Geeser Uyl in brons gegoten. Ook nu zijn er weer bronzen vogels te zien waaronder een aantal mooie ijsvogels en roodborstjes op sokkel.
Openingstijden Beelden in Gees:
De beeldentuin en de galerie zijn  geopend van 27 mei t/m 2 oktober 2022 en van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur Het adres is: BEELDENINGEES Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees  Beelden in Gees | Maurice Den Boer

De tuin is geopend voor een geheel nieuwe expositie in de galerie en in de tuin, met maar liefst 25 kunstenaars uit binnen en buitenland. Abstract en figuratief, monumentale beelden en verfijnde sieraden, schilderijen en keramiek.
De tuin is een lust voor het oog, met honderden soorten planten en bomen. Er zijn prachtige vijvers en tuinen met een thema. De tuin is beroemd van wege de spectaculaire Gunnera. Hij is zo ingericht dat er steeds weer ander planten bloeien. Ieder seizoen zorgt voor een geheel nieuwe aanblik. Je raakt nooit uitgekeken!
Na een wandeling geniet je van een hapje en een drankje op het zonnige terras.
En dat allemaal aan de rand van het authentieke dorp Gees in schitterend Drenthe.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.