Maurice Den Boer

Open atelierdagen | Drenthe

De komende editie doen wij mee aan de open atelierdagen in Drenthe. De 36 deelnemende ateliers waarin meer dan 70 kunstenaars hun werk tonen, nodigen u uit op 11 en 12 maart 2017 in het atelier.

Tijdens dit weekend krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met Maurice Den Boer en uiteraard kunt u een collectie van het werk bewonderen. In het atelier kunt u vragen stellen en geven wij graag informatie over de mogelijkheid tot het volgen van een workshop op het atelier van Maurice. U krijgt dan in een klein gezelschap boetseerles van de kunstenaar zelf en u kunt onder begeleiding aan uw eigen beelden werken. Ook is het mogelijk uw zelfgemaakte beeld in brons te vereeuwigen door het volgen van een workshop bronsgieten.

Voor meer informatie over de workshops kunt u kijken op KunstzinnigeZaken.nl onder het kopje ‘workshops’.

Wellicht tot ziens op het atelier!

 

Kunst atelier route drenthe” In 2017 doen er 10 nieuwe ateliers mee aan de Open Atelierdagen. Dat zorgt voor vernieuwing. Onder anderen een aantal professionals van ‘De Kunstvesting’ doet nu mee aan de OAD. Dat levert een bont gezelschap op dat zich in allerlei kunstvormen uit. Maar ondanks de verschillen hebben ze ook veel gemeen. Zoals echtheid, ambachtelijk werken en kleinschaligheid. Want wat u ziet is geen massaproductie. Als je iets koopt dan koop je een unica! Iets wat niemand anders bezit! Zowel bij de professionals als bij de vrijetijdskunstenaars merk je bij een bezoek dat de kunstenaars geloven in wat ze doen. Dat hun werk gemaakt is uit overtuiging. Dat ze er voor de volle 100 procent achter staan. En de wetenschap iets van waarde gemaakt te hebben behoord ook tot de kenmerken van duurzaamheid.”
Stichting Open Atelierdagen Drenthe

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.