Beeldje Kerkuil in brons

Bronzen beeldje Kerkuil

Bronzen beeldje kerkuil | De Geeser Uyl


Zet alvast in je agenda! 27 Augustus, Beelden in Gees


Zwinderen Beelden in Gees
Beelden in Gees

Maurice Den Boer heeft exclusief voor Beelden in Gees een bronzen beeldje van een kerkuil ontworpen. (Op de foto nog als wasmodel) Het bronzen beeldje van De Geeser Uyl zal slechts in een beperkte oplage gegoten worden en is exclusief verkrijgbaar bij Beelden in Gees.

Op zondag 27 augustus zullen de beeldjes ‘live’ in brons gegoten worden door de Limburgse  bronsgieterij Custers in de tuin van de galerie. U kunt daarbij aanwezig zijn en uw exemplaar reserveren. Maurice zal zelf ook aanwezig zijn en over zijn werk, de cire perdue techniek en het bronsgietprocedé vertellen. In de galerie en de beeldentuin zijn er uiteraard meer beelden van Maurice te bewonderen. De bronzen uiltjes zijn gesigneerd en genummerd.

Tijdens deze middag is ook een aantal andere exposerende kunstenaars aanwezig, in ieder geval zijn Maurice Den Boer, Annemarie Petri, en Yke Prins er.  De gieterij begint rond 11:30 uur en gaat door tot ongeveer17:00 uur.

Bronzen beeldje kerkuil Bronsgieterij
Het team van bronsgieterij Custers

 

Om er zeker van te zijn dat u een beeldje kunt bemachtigen wordt vooraf inschrijven aangeraden. Inschrijvers worden in de gelegenheid gesteld “hun” beeldje zelf uit het gips te bevrijden direct nadat het brons gegoten is. Om uw exemplaar vooraf al te reserveren kunt u contact opnemen met de Galerie Beelden in Gees.

 

 

De beeldentuin is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De zomerexpositie eindigt op zondag 24 september 2017. 


ENTREE: De toegangsprijs voor volwassenen is 9 euro, voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar is het 5 euro. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen gratis binnen.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.