Maurice Den Boer

Beelden in Gees

Opening zomer expositie Beelden in Gees

Vandaag is de preview/vooropening van de zomer expositie in Beelden in Gees. Morgen, zaterdag 22 april 2017, is de officiële opening en zijn de tuin en de galerie toegankelijk voor publiek. Ik heb een aantal bronzen beelden in de beeldentuin geplaatst en binnen in de galerie zijn ook bronzen beelden van mij verkrijgbaar.

De zomer is begonnen!

Na een mooi voorjaar is de tuin al vroeg een lust voor het oog.  De bomen lopen uit en de eerste bloeiers laten zich zien. Veel vogels bouwen hun nest en dansen de verleiding. Tegen deze achtergrond hebben meer dan 30 kunstenaars hun mooiste beelden, schilderijen, sieraden en andere objecten opgesteld en opgehangen.

Een spectaculaire expositie is uitgerold, vol verrassingen. Voor de trouwe bezoekers van Beelden in Gees zijn er oude bekenden, maar ook hebben we weer een keur aan nieuwe kunstenaars naar Gees kunnen lokken. Ze komen uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en zelfs Chili, en alle denkbare materialen zijn door hen gebruikt.

Informatie:

De zomerexpositie 2017 is vanaf zondag 23 april van 12.00 tot 17.00 uur geopend. In de laatste week van april en in mei, juni en september is de galerie geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur, in juli en augustus van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

ENTREE: De toegangsprijs voor volwassenen is 9 euro, voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar is het 5 euro.
Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen gratis binnen.  

Beelden in Gees
Schaapveensweg 16, 7863 TE Gees
Telefoon 0524-582141
E-mail info@beeldeningees.nl

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.